Ibland behöver man låna pengar, det kan handla om att ekonomin inte räcker för att lägga kontantinsatsen till ett hus, en ny bil eller något annat. Det kan även vara att något oväntad inträffat, som att värmepannan gått sönder eller att tvättmaskinen måste bytas ut. Oavsett vad du behöver låna pengar till kan du enkelt ta ett Thorn lån. Thorn har funnits sedan 70-talet och hjälp sina kunder med lån av olika slag. Något som gör Thorn lån unikt är att de erbjuder rörliga lån. Alltså kan du ha en fast månadskostnad för lånet, men som sedan går att ändra. Kanske har du helt plötsligt fått ordning på ekonomin och kan lösa lånet snabbare än vad du först tänkt. Då går det att justera. Pengarna får du använda till vad du vill.

Olika storlek på lån

Hos Thorn kan du ta ett lån från 10 000 kronor upp till 100 000 kronor. Du väljer sedan hur många månaders avbetalningstid du behöver, exempelvis mellan 12 till 72 månader. Större lån kräver oftast en längre avbetalningstid så att din ekonomi inte blir lidande alldeles för mycket. Något som är smart när du väl ansöker om lån hos Thorn är att deras hemsida är väldigt lättnavigerad. Här kan du enkelt skriva i storlek på lån samt hur många månaders avbetalningstid du vill ha. Sedan räknas det per automatik ut vad din månadskostnad blir. För det är ju oftast månadskostnaden som avgör om du har möjlighet att ta lånet eller ej. Pengarna måste ju betalas tillbaka.

Du kan även se hur den rörliga, respektive fasta, räntan ligger till för det lån du vill ta. Hos Thorn kan du även få bra guidning och råd gällande budget. Det är viktigt att lägga upp en plan för att du ska kunna betala tillbaka pengarna i tid. Du kan även få rådgivning gällande vilken typ av lån som passar bäst för dig i den situation du befinner dig i just nu. En extra bonus är att när du tar ett Thorn lån på 50 000 kronor så ingår dessutom ett betalskydd. En slags försäkring som skyddar dig vid eventuell sjukskrivning eller arbetslöshet.